El mirador solar de Tristaina torna a obrir portes el 8 de juny

El mirador solar de Tristaina torna a obrir portes el 8 de juny

Ordino Arcalís inicia la temporada d’estiu aquest dissabte 8 de juny amb l’obertura dels accessos al mirador solar de Tristaina, una de les propostes més visitades de l’estació durant la temporada estiuenca des de la seva inauguració fa tres anys. Ubicat a 2.700 metres d’altitud, l’estructura circular del mirador ofereix unes vistes panoràmiques a la vall i als llacs de Tristaina i és una de les excursions estrella de l’estació, la qual l’estiu passat van visitar més de 80.000 persones.

L’accés al mirador es podrà fer amb l’ajuda del telecadira de Creussans i del telecabina de Tristaina, que es posaran ambdós en funcionament a partir d’aquest dissabte 8 de juny. El primer romandrà obert cada dia fins al 3 de novembre entre les 8.45 i les 17 hores, mentre que el segon obrirà tots els caps de setmana i festius fins a 3 de novembre, excepte del 22 de juny al 15 de setembre que funcionarà cada dia de 8.30 a 17 hores. En aquest sentit, en els períodes d’obertura del telecabina, el tram final de la carretera de la Coma es mantindrà tancat per tal que els cicloturistes puguin gaudir dels últims 4,5 quilòmetres sense trànsit rodat.

Per accedir als dos remuntadors operatius aquest estiu, Ordino Arcalís compta amb tres tipus de passis de dia: el Forfet Gold, que permet una pujada i una baixada amb el telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina; el Forfet Simple, que contempla una pujada i una baixada per un dels dos remuntadors; i el Forfet Baixada, amb el qual es pot tornar amb el telecabina de Tristaina o el telecadira de Creussans.

Cal recordar que els forfets de temporada Andorra Pass i Nord Pass inclouen l’accés als remuntadors de les estacions de Grandvalira Resorts a l’estiu, així com al Bike Park de Pal Arinsal.

Per la seva part, el restaurant La Coma va reobrir el passat 18 de maig i durant els caps de setmana, i a partir d’ara romandrà obert els mateixos dies de funcionament del telecadira de Creussans. El local oferirà un any més la seva cuina d’alta muntanya i arrossos. Així mateix, el Refugi de Sorteny es manté obert cada dia, ja sigui per pernoctar com pel servei de restauració amb els seus plats tradicionals de cuina andorrana, amb els quals es pot completar l’experiència a la vall ordinenca.

Andorra és jove