El talent juvenil tornarà a protagonitzar la 4a edició de l’Escaldes Sound

El talent juvenil tornarà a protagonitzar la 4a edició de l’Escaldes Sound
Escaldes-Engordany.- El departament de Joventut d’Escaldes-Engordany, juntament amb l’ajuntament de Cervera, organitzen la quarta edició de l’Escaldes Sound. Una oportunitat perquè els joves de 12 a 30 anys, d’ambdós territoris, puguin mostrar al públic internauta els seus dots musicals. I és que l’Escaldes Sound és un concurs de música juvenil que té per objectiu identificar i promocionar les iniciatives musicals sigui de solistes, cantautors o grups musicals novells o semiprofessionals que pretenen fer-se un lloc dins el panorama musical.

Els interessats poden fer la seva inscripció des d’aquest dimarts fins al 17 de juny (ambdós dies inclosos) a través dels canals del comú d’Escaldes-Engordany o de l’Espai Jovent. A partir d’aleshores ja podran presentar el tema musical amb què competiran a l’Escaldes Sound. Els treballs dels participants es publicaran al compte d’Instagram de l’Espai Jovent del 18 de juny al 18 de juliol i serà a través del mateix canal on el públic podrà emetre el seu vot.

Els guanyadors de la 4a edició de l’Escaldes Sound es donaran a conèixer el 19 de juliol i obtindran com a premi la possibilitat de tocar en directe durant les festes majors de Cervera. En el cas dels guardonats de la ciutat catalana, el premi consistirà en tocar en directe a Escaldes-Engordany durant la celebració dels Colors de Música. Cal afegir que els premiats de les edicions anteriors no es poden tornar a presentar.

Andorra és jove