T’agradaria treballar de guia cultural a l’estiu? Ara és el teu moment!

T’agradaria treballar de guia cultural a l’estiu? Ara és el teu moment!

Si ets un amant del patrimoni cultural andorrà i parlaries durant hores sobre el tema, pot ser que tinguis sort i puguis treballar de la teva passió a l’estiu. El ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha fet públic aquest dimecres al matí un edicte per cobrir dues places vacants per al treball de guia cultural adscrits a l’àrea de Museu i Monuments del departament de Promoció Cultural durant juliol i agost.

La tasca a dur a terme és la promoció i transmissió dels coneixements sobre el patrimoni cultural del país per poder assegurar la seva continuïtat i correcta difusió. En conseqüència, s’haurà d’efectuar als museus i monuments nacionals.

Per a tots els interessats, els principals requisits per poder accedir al concurs són: tenir nacionalitat andorrana, ser posseïdor de la titulació oficial d’ensenyament superior, com a mínim nivell 4 del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) i disposar del diploma de llengua catalana nivell B2 o superior, així com tenir un bon domini del castellà, francès i anglès oral.

Les sol·licituds es poden efectuar fins al pròxim 12 de juny a l’hora de tancament del Servei de Tràmits del dia. El plec de bases complet i els formularis d’inscripció es poden trobar a la pàgina web www.tramits.ad.

Andorra és jove