Què faig després d’acabar les PAU?

Què faig després d’acabar les PAU?

Segurament ja estàs pensant en quina nota de tall has de tenir per entrar a la universitat que més desitges, com ho faràs per veure les notes o inclús, si has de formalitzar la preinscripció abans de finalitzar la selectivitat. I molt probablement ho has cercat a internet, però et mareja tot el gruix d’informació que trobes. Doncs no et preocupis, perquè nosaltres t’ho expliquem de manera fàcil i amb les dates claus perquè les apuntis al teu calendari!

Segurament ja saps que els resultats de les PAU es publiquen el 19 de juny al Canal Universitats de la Generalitat de Catalunya. En cas que entris i creguis convenient una pujada de puntuació en algun examen, podràs sol·licitar la revisió del mateix 19 al 21, i obtindràs els resultats el 2 de juliol. Que encara no t’acabes de fiar de la puntuació dels examinadors? Doncs tens fins al 5 de juliol per demanar l’examen detallat revisat.

Procés d’inscripció a la universitat

El període de preinscripció a les facultats es va obrir dimarts passat amb data límit fins al 28 de juny. Per saber tota la documentació que has de presentar, t’has de dirigir a la pàgina web oficial del grau o la universitat a la qual vols aplicar. Tot i que encara no es poden veure les notes de tall del 2024, en aquest enllaç podràs consultar les d’ambdues assignacions de l’any passat. Així doncs, la 1a assignació de places es durà a terme el 10 de juliol, i la formalització de la matrícula l’hauràs de fer entre el 12 i el 17 del mateix mes.

Si malauradament no entres a la primera, pots tornar a fer les proves de selectivitat a la convocatòria extraordinària del setembre, on hauràs de fer la sol·licitud entre el 22 i 26 de juliol i les proves es fan el 3, 4 i 5 de setembre amb la publicació de resultats el 17 de setembre.

Andorra és jove