Te’n vols anar de festival? Aquí et deixem algunes recomanacions!

Te’n vols anar de festival? Aquí et deixem algunes recomanacions!

Algun cop has volgut anar a festivals de música durant l’estiu, però quan t’has adonat la majoria ja penjaven el cartell d’entrades exhaurides? Doncs no pateixis! Aquí et deixem la guia definitiva dels millors festivals per gaudir amb els teus amics d’unes vacances d’ensomni plenes de cultura i festa.

En la següent llista, no només trobaràs quatre plans imperdibles d’enguany, sinó que la majoria són cites anuals. Així, podràs conèixer-les una mica més per poder organitzar-te de cara a l’any vinent, si el 2024 no hi ets a temps.

Andorra Mountain Music – 29 i 30 de juny

Una cita que no es pot perdre al país és l’Andorra Mountain Music. El festival de música per excel·lència canvia d’estació un cop més per oferir, tant a locals, com a turistes, el millor cap de setmana de l’estiu entre les muntanyes dels Pirineus, concretament a peus de la pista Avet, al poble d’El Tarter (Canillo).

Durant dos dies podràs trobar des d’un torneig anomenat ‘Mundial Youtuber’ que anirà a càrrec del ‘streamer’ resident Andrés López ‘Ampeter’, fins a concerts d’artistes nacionals i alguns dels DJ més demanats del moment. El colofó d’or el posarà el discjòquei francès més famós de tots els temps, David Guetta. L’autor de temes com ‘Titanium’, ‘When Love Takes Over’ o ‘I’m Good’ torna a trepitjar sol andorrà per posar a ballar, saltar i cantar a tots els assistents.

Les entrades es poden comprar a la pàgina web de visitandorra.com o al venedor d’entrades Ticketmaster.

Canet Rock – 6 de juliol

Si ets amant de la música catalana, és indubtable que ja coneixes el festival tradicional de Canet de Mar. Si no sabies de la seva existència o no has anat mai, no pots deixar passar cap oportunitat més. Julieta, Miki Nuñez, 31FAM i The Tyets encapçalen el cartell de la dècada del festival català patrocinat per Estrella Damm.

Tot i que segurament t’estàs demanant on pots fer-te amb l’entrada, malauradament estan exhaurides. Però de cara al 2025… ja saps!

Reggeton Beach Tour – 20 i 21 de juliol

Sabem que els fans del gènere urbà us esteu posant nerviosos en veure que no podreu gaudir d’una jornada sencera escoltant les sessions del Bizarrap en viu. I bé, de moment no està confirmat el DJ argentí, però sí que hi ha Maria Becerra, Bryant Mayers, Anuel AA, Tiago PZK, El Alfa i Noriel. A on? Doncs al Reggaeton Beach Festival del Circuit de Montmeló (Barcelona). I a més, durant dos dies seguits, per vibrar amb les cançons que no et fiquen a la ràdio, però que estan al teu ‘en bucle’ de Spotify.

Per si us van malament les dates a la ciutat comtal, no patiu, perquè el RBF Tour passa per 11 ciutats més, com Benidorm, Mallorca, Madrid o Tenerife. I no, no són pas els mateixos artistes.

Arenal Sound – del 30 de juliol al 6 d’agost

Finalment, et presentem el que és un dels esdeveniments amb més varietat i demanda del calendari. A Borriana (Castelló), podràs gaudir durant set dies d’un dels majors festivals de música d’Espanya. I és que l’organització lluita cada any per poder presentar un cartell encara més complet que l’anterior. Yandel, Louis Tomlinson, Juan Magán o La Zowi són quatre dels 47 cantants ja confirmats, encara que hi haurà més.

Tot i que encara queden entrades (que es poden comprar a la pàgina oficial) no dubteu fer-vos amb una el més ràpid possible, perquè volen!

I tu, acudiràs a algun d’aquests festivals?

Andorra és jove