Dissabte al Jambo Street Music actuaran Alberto & Garcia

Dissabte al Jambo Street Music actuaran Alberto & Garcia
Andorra la Vella.- Amb motiu del festival Jambo Street Music d’Andorra la Vella, l’ambaixada d’Espanya a Andorra organitza el concert del grup asturià Alberto & Garcia, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 19.30 hores a la plaça Guillemó de la capital.

El cantant Alberto García i el seu cosí Dámaso García funden el projecte amb la seva proposta inicialment acústica, donant nom a la banda, d’ampli recorregut i amb arrel en el folklore llatinoamericà, el pop-rock clàssic, l’electrònica i els textos en castellà.

El 2013, Alberto & García obté el primer premi del concurs d’RNE de nous valors ‘La Removida’ i, el 2018, el del festival ‘Mad Cool’. Han publicat diversos discs que, en la seva majoria, han estat seleccionats per la premsa especialitzada entre els millors de l’any.

Alberto & García ha portat durant els últims anys la seva música en viu per sales, festivals i diferents escenaris de tota Espanya. A finals del 2023 fan el salt a Mèxic (on tornen el febrer de 2024) i Xile. És la primera vegada que actuaran a Andorra.

Andorra és jove