Robotics Laser, Mini 3D i LB marxen a Almeria

Robotics Laser, Mini 3D i LB marxen a Almeria

La final de la 10a edició del World Robot Olympiad Andorra Telecom (WRO) ha comptat aquest dissabte amb la participació de 29 joves d’entre 6 i 18 anys, repartits en 12 equips (11 andorrans i 1 de la Seu d’Urgell), els quals han estat durant tres hores competint per obtenir una plaça a la final espanyola que se celebrarà a Almeria entre el 14 i 15 de setembre. Així doncs, els guardonats han estat Robotics Laser, Mini 3D i LB, que assistiran a l’esdeveniment de la província andalusa i on tindran l’oportunitat de fer-se amb el bitllet cap al campionat mundial de Turquia.

Dividits en tres categories (Star, Elementary i Junior) els joves informàtics han posat tot el seu esforç i dedicació en la creació i programació dels robots amb els quals competien. En els darrers mesos, han gaudit d’aquesta activitat extraescolar impulsada per Andorra Telecom, empresa que ha volgut agrair a les famílies el suport, tant moral com econòmic, en aquesta iniciativa.

Andorra és jove