Les tendències en videojocs més actuals

Les tendències en videojocs més actuals

Les tendències en videojocs reflecteixen els avenços tecnològics, els canvis en els hàbits de consum i les noves expectatives dels jugadors. Et presentem algunes  de les tendències més rellevants en la indústria dels videojocs:

Realitat augmentada (RA) i realitat virtual (RV)

Tot i que no són conceptes nous, la RA i la RV continuen evolucionant ràpidament, oferint experiències immersives més sofisticades i accessibles. Jocs com “Pokémon Go” i plataformes com Oculus Rift han demostrat el potencial d’aquests formats amb experiències de joc úniques.

Esports

L’escena dels esports segueix creixent, amb competicions que atrauen milions d’espectadors en línia i en viu. La professionalització i la comercialització dels esports han portat a la creació de lligues, equips patrocinats i esdeveniments a gran escala.

Jocs com a servei (GaaS)

Aquest model  tracta els videojocs més com un servei continu que com un producte únic, i darrerament ha guanyat popularitat. Permet als desenvolupadors llançar contingut nou de manera regular i mantenir els jugadors enganxats durant més temps amb subscripcions o compres dins del joc.

Streaming de jocs 

Plataformes com Google Stadia i NVIDIA GeForce Now permeten als jugadors transmetre jocs en directe a dispositius sense necessitat de maquinari potent, eliminant algunes barreres d’entrada al món dels videojocs.

Inclusivitat i diversitat

Hi ha una tendència creixent cap a la creació de jocs més inclusius, que representin una àmplia varietat de perspectives, cultures i identitats. Això es tradueix en personatges i narratives més diverses, així com en la implementació de funcions d’accessibilitat.

Aquestes tendències indiquen una indústria en constant evolució, en què la tecnologia, la cultura i les demandes dels consumidors modelen el futur dels videojocs, i ofereixen experiències cada vegada més riques, diverses i accessibles.

Andorra és jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *