Els 5 podcasts que no et pots perdre

Els 5 podcasts que no et pots perdre

Els podcasts ofereixen una àmplia gamma de temes, des d’història i cultura fins a ciència, tecnologia i entreteniment. Per als joves que busqueu contingut interessant i enriquidor, us proposem una selecció de podcasts que poden captar el vostre interès:

El búnquer: Aquest podcast diari ens ofereix una mirada humorística a la vida de personatges històrics, alguns més coneguts i altres menys, però sempre amb una visió entretinguda i peculiar. La Neus, el Peyu i el Jair faran que no puguis parar de riure.

Crims: Si t’interessen les històries de crims reals, aquest podcast et submergeix en casos criminals, amb una narrativa suggerent i trepidant que sap captar en tot moment l’atenció de l’oient, et mantindrà enganxat.

Generació digital: Aquest podcast es centra en videojocs, esports electrònics i cultura geek. És una elecció excel·lent per a joves apassionats per aquest món, ja que ofereix anàlisis, ressenyes i notícies.

Adolescents iCat: Dirigit específicament a un públic adolescent, aquest programa tracta temes de música, tendències, problemes i inquietuds comunes de la joventut, amb un to fresc i proper.

Coses Modernes: Aquest podcast es centra en tendències culturals, música, sèries de televisió i altres aspectes de l’oci i l’entreteniment, tot des d’una perspectiva jove i actual.

Andorra és jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *