Coneixes les innovacions tecnològiques creades per joves?

Coneixes les innovacions tecnològiques creades per joves?

Les innovacions tecnològiques creades per joves són una mostra de la importància de ser emprenedor i de mirar el món amb creativitat. A continuació, t’expliquem alguns exemples d’innovacions tecnològiques creades per joves que han canviat el món:

Facebook: és potser una de les innovacions tecnològiques més conegudes del segle XXI. Facebook va ser creat per Mark Zuckerberg i els seus companys d’habitació de la universitat, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz, i Chris Hughes, quan encara eren estudiants a Harvard. Zuckerberg tenia 19 anys quan va llançar Facebook el 2004.

Malala Fund’s Assembly: Malala Yousafzai, guanyadora del Premi Nobel de la Pau i activista pels drets de l’educació de les noies, va cofundar Assembly, una plataforma digital per a noies i joves per compartir les seves històries i connectar-se amb altres dones de tot el món. Malala va començar el seu activisme quan era només una adolescent.

DoorDash: Tony Xu, juntament amb Stanley Tang, Andy Fang, i Evan Moore, van fundar DoorDash quan eren estudiants a la Universitat de Stanford. DoorDash és una empresa de lliurament de menjar, la més gran dels EUA, que ha revolucionat la manera com els aliments són lliurats al client.

Summly: Nick D’Aloisio va fundar Summly als 15 anys, una aplicació que resumia notícies en pocs paràgrafs. La tecnologia darrere de Summly va captar l’atenció de Yahoo!, que finalment va adquirir l’empresa per uns 30 milions de dòlars quan D’Aloisio tenia 17 anys.

East High Biogas Project: Azza Abdel Hamid Faiad va descobrir una manera eficient de convertir plàstic desaprofitat en biocombustible valuós quan encara era un adolescent, ha destacat en el camp de la química sostenible.

Aquestes innovacions i moltes altres demostren el potencial que els joves tenen per transformar la societat mitjançant la tecnologia. La seva capacitat per identificar problemes, pensar de manera creativa, i aplicar solucions tecnològiques pot conduir a canvis significatius en el món. T’hi atreveixes?

Andorra és jove