94 alumnes del batxillerat andorrà baixen a la Seu d’Urgell a fer les proves de la Selectivitat

94 alumnes del batxillerat andorrà baixen a la Seu d’Urgell a fer les proves de la Selectivitat
Andorra la Vella.- Fins a 217 alumnes del Pirineu han començat aquest dimarts les Provés d’Accés a la Universitat (PAU) a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Del total d’estudiants, 94 han cursat batxillerat a Andorra, per la qual cosa només s’examinen de matèries en la fase específica. De la resta, 75 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell i 48 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà.

Els exàmens de les PAU, que tenen lloc entre aquest dimarts i dijous, es realitzen en horari de matí i tarda i donen el tret de sortida a les 9, les 12 i les 15 hores. Els resultats de les proves es publicaran el proper dimecres 19 de juny, mentre que les revisions d’exàmens s’hauran de demanar del 10 al 21 de juny.

Respecte a la selectivitat de setembre (convocatòria extraordinària) tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, mentre que la matrícula de la convocatòria extraordinària serà del dilluns 22 al dijous 25 de juliol.

Andorra és jove