El ‘Sona9’ torna a gaudir de la música andorrana

El ‘Sona9’ torna a gaudir de la música andorrana

El concurs ‘Sona9’ ja ha publicat els 30 artistes classificats per a la seva 24a edició on s’han inclòs a tres nacionals: Antònies Darkness (folk-rock), Makuka (pop d’autor) i Veu Silent (cançó d’autor). Des de Govern, la implicació en aquest concurs ha estat total des del 2023. Amb l’objectiu de promoure la música emergent del territori, se seleccionen tres artistes que opten als més de 50.000 euros en premis i l’enregistrament d’un disc i un videoclip coordinat per TV3 en cas de sortir victoriosos.

Així doncs, tots ells participaran en la primera desena de concerts preliminars que es duran a terme entre el juny i el juliol a Ordino (on tocaran els nacionals), Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt, València i Manacor. Després d’aquesta primera presa de contacte, el jurat seleccionarà als 12 semifinalistes que tindran el privilegi d’actuar al setembre a l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i les Festes de la Mercè de Barcelona. La sala Luz de Gas de la ciutat comtal acollirà la final el 16 de novembre, on els quatre finalistes hauran de tornar a tocar.

Si estàs interessat a veure a qualsevol dels tres grups al país, els concerts es realitzaran el pròxim 4 de juliol a les 19 hores a l’Auditori Nacional d’Ordino. Les invitacions, però, sortiran a la venda pròximament.

Andorra és jove