Ordino s’envolta d’espelmes

Ordino s’envolta d’espelmes

Sabies que Ordino organitza la Nit de la Candela? Doncs si, és una vetllada on es combina la calidesa i intimitat de la llum de les espelmes amb els espectacles musicals, la gastronomia i una visita per la parròquia. El pròxim 20 de juny, el comú oferirà una programació de 21.30 a 01 hores per a tots els públics on hi seran talents nacionals com Naiacustic o el finalista de Got Talent Espanya 2016, JaviLin.

Hi haurà sis escenaris repartits a la vila, concretament a la placeta del Pajó, la plaça Major, els jardins de casa d’Areny-Plandolit, el pati d’Era Rosell, els jardins de casa Rosell i la gran novetat d’enguany, la col·locació d’una nova ubicació als jardins de casa Pairal. En conseqüència, els espectacles aniran succeint simultàniament amb l’objectiu que els assistents no marxin sense haver passat per tots. A més, de 19 a 00 hores es podrà visitar de forma gratuïta la casa museu d’Areny-Plandolit també sota la candela, un acte que es fa per primer cop i que serà inoblidable per aquells que ho gaudeixin.

Durant la presentació, la cònsol major d’Ordino, Maria del Mar Coma, i la consellera de Cultura, Mònica Armengol, han destacat el gran paper que fan des del departament de Cultura, així com els treballadors del comú i els voluntaris que s’encarreguen d’encendre les més 11.000 espelmes presents, i que posen tota la seva voluntat per poder oferir una vetllada d’alt nivell.

Sis grans artistes en una nit màgica

Segons ha mencionat Armengol, des del departament volen aportar propostes noves per fidelitzar als assistents, així com per donar riquesa cultural tant a la parròquia com a la cita. Per aquest motiu, enguany s’ha apostat pel talent nacional i internacional. A la placeta del Pajó, el duet musical andorrà Naiacústic porten una proposta en tres idiomes (català, castellà i anglès) en la combinació de guitarra i veu en un ambient càlid. El quartet de blues Shuffle Express faran una repassada al seu ampli repertori a la plaça Major, mentre que Neus Mar posarà el ritme cubà amb havaneres als jardins de casa d’Areny-Plandolit.

Els malabars, el foc i els llums es combinen a la proposta d’Improvisto’s Krusty Show al pati Era Rosell. El prestigiós violí de JaviLin sonarà per primer cop en territori andorrà als jardins de casa Rosell, on farà viatjar a tots els oients pels diferents estils musicals. Finalment, al nou escenari de casa Pairal serà el pianista Barceló Músic, on presentarà composicions pròpies plenes d’expressió i profunditat.

Cal remarcar que totes les actuacions aniran repetint-se durant la nit del dijous 20, i per si no vols anar a sopar a un restaurant, trobaràs diferents ‘foodtrucks’ i punts gastronòmics per no haver de desplaçar-te del centre vila. És una cita única que es repeteix només un cop a l’any, et perdràs l’oportunitat de gaudir-la?

Andorra és jove