Tens a punt el banyador?

Tens a punt el banyador?

La moda més refrescant aterra amb una gran varietat de dissenys i colors

Andorra la Vella.- La calor comença a fer acte de presència i ara ja ve més de gust anar més lleugers de roba i passar estones vora del mar. Les tendències en moda bany es presenten amb una gran varietat d’estils, colors i formes per lluir espectaculars a la platja o la piscina. 

Els estampats tropicals i florals continuen sent una aposta segura. Els dissenys amb fulles de palmera, flors exòtiques i colors vibrants aporten un toc fresc i alegre. Firmes com Antigel o Dolores Cortés compleixen a la perfecció amb aquestes característiques que, a més, donen vida i color a les seves col·leccions. 

La nostàlgia dels noranta també trepitgen amb força. Redpoint i Basmar presenten conjunts de bany en què les cintures altes i els estampats retro amb un toc modernitzat en són les protagonistes. Ara bé, per les que prefereixin un estil més subtil i refinat, els dissenys minimalistes de Lise Charmel i Maryan Mehlhorn són la millor opció. Ambdues marques disposen de banyadors i biquinis amb línies netes, colors sòlids i detalls delicats, com ara, petits volants o escots asimètrics. 

I per les que els agradi la comoditat més que una altra cosa, Selmark és qui millor s’ajusta a aquestes necessitats. Les peces de la firma combinen funcionalitat, estil i disseny adaptant-se a les formes de cada cos que vesteix un dels banyadors Selmark que compta amb una gran varietat de talles i copes. Ho trobaràs tot a Grans Magatzems Pyrénées.

Andorra és jove