Sara Roy, cap de cartell al Canòlich Music Festival

Sara Roy, cap de cartell al Canòlich Music Festival

Estem segurs que esperaves impacient als artistes de la 12a edició del Canòlich Music Festival. Doncs bé, aquest dimarts s’han presentat els quatre cantants que posaran a tota la parròquia a ballar mentre compleixen l’objectiu d’unir al jovent en la vivència de la fe, la música i la cultural. El plat fort d’enguany? Sense cap dubte la cantant catalana i ex concursant de Factor X Espanya amb el grup ‘Noah’, Sara Roy.

A la jove, se li uneix el cantautor Cesc Sansalvadó, una de les promeses del pop-folk català presentarà el seu primer disc ‘Homeward’, publicat enguany. L’aposta més religiosa arriba per part de Guillermo Esteban, més conegut com a Estenez Music, que es dedica a enviar un missatge sobre el valor i la dignitat de ser cristià. Orgullós de la seva fe, el madrileny presentarà a Sant Julià les cançons que ha estrenat durant el darrer any. Finalment, el grup marista de Barcelona Ubuntu tanca els caps de cartell de la cita i s’encarregaran de fer de la missa d’acció de gràcies una festa.

Paral·lelament, el festival va presentar una nova web al maig en la qual es pot consultar el programa complet, així com els altres artistes que seran presents del 20 al 23 de novembre a la parròquia.

Andorra és jove