No et perdis l’espectacle ‘Estereotips’ per celebrar el Dia internacional de l’educació no sexista

No et perdis l’espectacle ‘Estereotips’ per celebrar el Dia internacional de l’educació no sexista

Amb motiu del Dia internacional de l’educació no sexista –que se celebra el 21 de juny– la secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana ha organitzat un acte dirigit a infants de sis i set anys i a les seves famílies. Tindrà lloc el divendres 21 de juny a les 18 hores a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany. L’entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Es tracta d’un espectacle de titelles titulat ‘Estereotips’, de la companyia La Pantomima, que aborda la diversitat familiar, la distribució de les tasques de la llar o la corresponsabilitat en la criança. Així doncs, es convida a reflexionar sobre els estereotips i els rols de gènere presents a la societat i que es reprodueixen en l’educació dels infants.

Per tant, es busca sensibilitzar sobre la importància d’una educació lliure d’estereotips i prejudicis de gènere, fomentant una cultura d’igualtat i de respecte des de la infància.

Andorra és jove