Patricia Verdejo: “avui dia s’estan perdent valors importants i una manera de poder transmetre’ls és a través dels contes i les històries”

Patricia Verdejo: “avui dia s’estan perdent valors importants i una manera de poder transmetre’ls és a través dels contes i les històries”

L’autora presentarà el seu primer llibre aquest dimecres 19 de juny a la Fnac Andorra

La professora i escriptora Patricia Verdejo presentarà, aquest dimecres, el seu primer llibre ‘Un curso monstruoso’ (Editorial Babidi-Bú) que ens parla de la inclusió i la diversitat. En aquest sentit, l’autora assenyala que “poder transmetre aquests valors des de ben petits pot ajudar a reduir les situacions de bullying a les escoles o, si més no, permet als infants a detectar-les”. Verdejo afegeix que “la missió principal és que els infants puguin veure i viure la diversitat amb naturalitat i, alhora, tractar-la dins l’àmbit familiar”. Amb tot, l’escriptora assegura que el títol del seu llibre no s’ajusta a la realitat com a professional de l’educació, però remarca que “sempre trobes situacions difícils que s’han d’afrontar de manera positiva”.

Segons afegeix l’autora, la idea d’escriure i publicar ‘Un curso monstruoso’ ve donada després d’observar que “avui dia s’estan perdent valors importants i una manera de poder transmetre’ls és a través dels contes i les històries”.  Finalment, Patricia Verdejo reconeix que la seva passió per a la lectura més el fet d’agradar-li imaginar històries l’han portat a escriure ‘Un curso monstruoso’ que es presentarà a la Fnac Andorra (18.30 h) aquest dimecres 19 de juny.

Andorra és jove