‘Un curso monstruoso’ ofereix una història perquè els estudiants més joves preguin consciència sobre l’assetjament escolar

‘Un curso monstruoso’ ofereix una història perquè els estudiants més joves preguin consciència sobre l’assetjament escolar

La professora i escriptora Patrícia Verdejo ha presentat, aquesta tarda a la Fnac Andorra, el seu primer llibre ‘Un curso monstruoso'(Editorial Babidi-Bú) que tracta temes d’actualitat com la inclusió, la gestió emocional, la diversitat i l’assetjament escolar, entre altres. L’autora ha assenyalat que “avui dia és important tractar aquestes qüestions tenint en compte tot el que es viu dins l’àmbit escolar”. D’aquesta manera, Verdejo ha afegit que “el llibre pot ser una eina útil per abordar tots aquests valors dins les aules o bé a casa”.

‘Un curso monstruoso’ és un llibre infantil que narra l’experiència de la Violeta, una nena que viu a Madrid amb la seva família que decideix començar una nova vida a Eslovàquia. Tot va bé fins que comença a anar a l’escola, on la Violeta se sent una estranya en ser l’única persona del centre, ja que tots els seus companys són monstres. A partir d’aquí és quan entren en joc factors com el rebuig, sentir-se diferent, l’exclusió social, entre altres.

Andorra és jove