Ets universitari i t’encanta la cultura japonesa? Això t’interessa!

Ets universitari i t’encanta la cultura japonesa? Això t’interessa!

Si estàs estudiant un grau relacionat amb la Diplomàcia i política de seguretat; l’Economia i negocis; el Medi ambient i verd o la Ciència i tecnologia, i, a més, ets un fan de la cultura japonesa, no et pots perdre l’oportunitat que ofereix el Govern d’Andorra amb el Govern del Japó.

MIRAI és un programa d’intercanvi de curta durada (sis dies) destinat a estudiants que vulguin conèixer millor la cultura japonesa mitjançant l’entesa mútua entre pobles i l’intercanvi de les relacions intel·lectuals i acadèmiques. Així doncs, l’administració japonesa ofereix a un estudiant andorrà l’oportunitat de viatjar al Japó durant una setmana per participar en els programes dels grups esmentats anteriorment amb totes les despeses pagades.

Sabem que ja estàs nerviós/a per si et treuen la plaça, tranquil! El termini no s’obre fins al pròxim dimecres 26, encara que has de tenir-ho tot llest, perquè es tanca el dijous 27 a les 23.59 hores. A més, has de saber que pels tres primers grups (diplomàcia, economia i medi ambient), el viatge es preveu del 6 al 12 de novembre del 2024, mentre que pel grup de ciència i tecnologia es preveu del 4 al 10 de desembre del 2024.

Les persones interessades heu de complir les condicions establertes en les bases de la convocatòria que figuren a l’edicte que es publicarà al BOPA el mateix dimecres.

Documentació a presentar

Primer, has d’enviar una sol·licitud genèrica per correu electrònic a l’Àrea d’Ensenyament Superior del ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, ensenyament.superior@govern.ad, indicant el grup on vols participar, en primera i segona opció. A més, s’ha d’adjuntar tant l’expedient acadèmic del curs 2023-2024, així com la matrícula del 2024-2025 (si ja la tens). Tingues en compte que, de forma prèvia, hauràs d’assistir a una formació online durant dos dies.

Tota la documentació relativa al programa la pots trobar a aquesta pàgina web. Si necessites més informació pots trucar al ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats al 743 300, o bé, enviar un correu a ensenyament.superior@govern.ad.

Andorra és jove