Els petards ja fan ‘boom’

Els petards ja fan ‘boom’
Ja tens a punt els petards? La revetlla de Sant Joan ja s’acosta i ja fa algunes setmanes que els petards es van començar a vendre. Si encara no saps quins vols tirar durant la nit de diumenge, en aquesta notícia et donem algunes recomanacions.

De moment els fabricants n’estan venent força, tal com expliquen alguns venedors. “N’estem venent bastant, cada any les famílies volen aprofitar el Sant Joan i aquest any s’estan venent molt les bateries, a part dels clàssics com les bombetes i les fonts per a nens i coses de colors”, explica la venedora de la botiga de petards Piro Prat, Sara Salamanca.

Segons Salamanca disposen de tres grans clients. Els que busquen més color, com serien les bateries, els coets o les fonts; els que busquen productes més per a infants, com les bombetes, les bengales i altres productes de colors i finalment els que fan soroll. En aquest sentit, els que estan causant més furor entre els que peten més fort són “els que es diuen Gigante i com sempre el Trueno azul i el rojo”, detalla Salamanca. Pel que fa als explosius destinats pels més petits, els més adquirits estan essent les “bombetes, les bengales i les fonts”, mentre que “les bateries” són els artefactes estrella dels qui cerquen colors, comenta Salamanca.

Andorra és jove