Torna el cicle ‘A Ritme d’Estiu’ a Sant Julià de Lòria

Torna el cicle ‘A Ritme d’Estiu’ a Sant Julià de Lòria

El cicle d’activitats A Ritme d’Estiu, hereu dels antics Vespres d’Estiu comença el proper 27 de juny amb l’exposició de carrer ‘Laurèdia, un patrimoni natural de la Unesco’. Es tracta d’una visita guiada per commemorar els vint anys des que l’organisme depenent de Nacions Unides va declarar la Vall del Madriu- Perafita-Claror com a Patrimoni de la Humanitat. La resta d’activitats, però, començaran el primer de juliol amb un taller de pintura mural i una sessió de fitness per a gent gran.

Una de les novetats de l’ampli calendari és l’espectacle Eteri, una producció expressament encarregada pel Departament de Cultura del Comú de Sant Julià de Lòria al músic Kic Barroc i a la ballarina Emma Riba que es podrà visionar en dues parts. La primera d’elles, l’onze de juliol i la segona el cinc de setembre que també servirà per posar punt final al cicle d’activitats. Eteri és una peça de dansa contemporània amb música en directe i la primera part es podrà veure al davant de Casa Comuna i la segona a la placeta del Mallador que està situada al darrere de la rectoria abans de les escales que donen accés a l’avinguda Verge de Canòlich. Totes dues sessions tindran lloc a les 20 hores.

Pel que fa a la resta d’activitats, n’hi haurà sessions de zumba i d’altres modalitats esportives, contacontes, guinyols, itineraris teatralitzats, exposicions, tallers… A més, el concert inclòs en el programa del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP) que per segon cop consecutiu tindrà lloc a l’església parroquial, també està contemplat en el calendari d’actes d’A Ritme d’Estiu. Concretament, tindrà lloc el 18 de juliol a les nou del vespre i porta el nom d’Adonia, un recital de música italiana del segle XVI. Tota la informació es pot consultar al web del comú www.santjulia.ad

Andorra és jove