Claudia Riera, Oriol Guillem i Ester Cort protagonitzaran ‘La neu dins d’aquesta pluja’

Claudia Riera, Oriol Guillem i Ester Cort protagonitzaran ‘La neu dins d’aquesta pluja’

Els pròxims 12 i 13 de desembre l’obra ‘La neu dins d’aquesta pluja’, una història creada pel director artístic de l’Escena Nacional d’Andorra, Alfons Casal, i protagonitzada pels actors andorrans Claudia Riera i Oriol Guillem amb la presència de la catalana Ester Cort. Aquesta, és la primera obra que compta amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella i que s’està planificant obrir els assaigs per als alumnes de l’Aula de Teatre.

Així doncs, el comú destinarà uns 10.000 euros a la coproducció de l’obra i cedirà el teatre parroquial, com l’oportunitat de col·laboració de l’Aula de Teatre. La cònsol menor d’Andorra la Vella, Olalla Losada, ha mencionat durant la presentació que és un plaer poder participar en la promoció del talent andorrà. De fet, Riera ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que quan ella estava a l’aula de teatre, “hagués agraït poder entrar als assajos i prendre notes del que passa a la prèvia, sé que ho hauria gaudit al màxim”.

‘La neu dins d’aquesta pluja’ serà dirigida pel director d’escena català Marc Rosich, qui va ser el professor de Casal durant el seu treball final del tercer curs de la carrera universitària i es va enamorar completament del text. “No la cedeixis a ningú, espera’m perquè vull dirigir-la” li va comunicar al director artístic. La representació teatral explica la història de Víctor (Oriol Guillem), Lysa (Ester Cort) i Sally (Claudia Riera), una família perduda temporalment que haurà de passar pels problemes quotidians sense poder distingir entre el passat, el present i el futur.

Andorra és jove