‘Un estiu al Nord’, la promo de Marc Martos pel Roser de la Massana

‘Un estiu al Nord’, la promo de Marc Martos pel Roser de la Massana

El Roser de la Massana se celebra aquest cap de setmana, i per promocionar-ho, Marc Martos ha creat ‘Un estiu al Nord’ un vídeo emotiu, alegre i divertit que relata totes les experiències dels joves andorrans durant les festes estivals. El vídeo ha estat escrit, produït, dirigit i muntat per Martos, amb Laia Tarifa, Duna Areny, Julien Vaillant i Júlia Bellsolà com a actors principals.

Centrat en el poble de la Massana, la història relata el retorn a Andorra per l’estiu d’una jove estudiant a Barcelona. Tot comença a partir d’una fotografia, on es recorda els moments viscuts amb la feina, els amics, i les aventures que envolten els estius a la zona nord del país.

Vols saber-ne més? No perdis l’oportunitat d’endinsar-te en aquesta magnífica producció!

Andorra és jove