5 coses que pots fer amb l’iPhone i que potser no sabies

5 coses que pots fer amb l’iPhone i que potser no sabies

Els iPhones estan equipats amb nombroses funcionalitats però no sempre coneixem tots els avantatges que ens aquest aparell. A continuació, te n’expliquem alguns:

Mesurar objectes amb la realitat augmentada

Gràcies a l’app “Mesura” que ve preinstal·lada en molts models d’iPhone, pots utilitzar la teva càmera per mesurar objectes en temps real. Aquesta funció utilitza la realitat augmentada per proporcionar mesures aproximades, fet que la fa molt pràctica per a mesures ràpides quan no tens una cinta mètrica a mà.

Crear un document PDF a partir d’una foto

Pots convertir qualsevol foto en un document PDF directament des de l’aplicació de Fotos. Simplement selecciona la imatge, toca l’opció de compartir i després selecciona “Imprimir”. A la pantalla de previsualització de la impressió, realitza un zoom amb els dits sobre la imatge i veuràs com es transforma en un PDF, que podràs guardar o compartir.

Utilitzar el teu iPhone com a nivell de bombolla

A més de la funcionalitat de brúixola i altímetre, el teu iPhone també pot funcionar com a nivell de bombolla. Simplement obre l’app de “Brúixola”, llisca cap a l’esquerra i posa el dispositiu sobre una superfície per comprovar el seu nivell. Aquesta eina és útil per a treballs de bricolatge o per penjar quadres a la paret.

Establir límits a la teva exposició al soroll

Els iPhones amb iOS 13 o posterior inclouen una funció a l’app “Salut” que permet monitorar els nivells de soroll de l’entorn a través dels auriculars o del Apple Watch. Pots establir alertes que t’avisen quan el soroll ambient supera nivells que podrien ser perjudicials.

Fer una foto mentre enregistres un vídeo

Quan estiguis gravant un vídeo amb la càmera del teu iPhone, notaràs un botó blanc a un costat del botó d’enregistrament (a diferència del botó vermell). Aquest botó permet prendre fotos al mateix temps que continues gravant el vídeo, sense interrompre l’enregistrament.

Aquestes funcions són un exemple del gran ventall de possibilitats que ofereix el teu iPhone, més enllà de les funcions bàsiques de trucades, missatges i navegació web. Prova-les per aprofitar al màxim el teu dispositiu!

Andorra és jove