Estaràs per la JUVE? Vine a conèixer-nos!

Estaràs per la JUVE? Vine a conèixer-nos!

Si el teu pla de dissabte està fixat a la festa de la Joventut, no te’n pots anar sense passar per l’estand de l’Andorra és jove. De 18 a 00 hores estarem al parc Central amb la nostra carpa on podràs conèixer-nos, fer-te una foto al nostre ‘photocall’ i inclús, participar en els reptes que tenim preparats. Abans, però, estarem de 16 a 18 hores amb la gimcana urbana fent preguntes de tota mena per posar-te a prova!

Per si encara no t’has assabentat del programa, no et preocupis, et deixem un tastet de què podràs trobar-hi. Gaudeix dels concerts de talents nacionals com Carla Iglesias, Esca, Rancett, Flaké o Charly. Apassionat del rap? Podràs veure les batalles de rap, per primer cop en català amb el jurat de ‘Catalunya Freestyle’, a partir de les 19.40 hores, que donarà pas al concert d’Aradia. El Magic Team Animació del BC MoraBanc Andorra també hi serà present, així com la presència de ‘food trucks’ i tallers de maquillatge. A més, des de l’organització de l’esdeveniment han confirmat moltes més sorpreses.

I tu, et perdràs l’oportunitat de ser a la carpa de l’Andorra és jove?

Andorra és jove