Cinc maneres de combinar els estudis amb una relació amorosa

Cinc maneres de combinar els estudis amb una relació amorosa

El fet d’equilibrar els estudis amb una relació amorosa ens pot semblar tot un repte, però si hi ha una bona comunicació i ens sabem planificar correctament, podrem mantenir aquestes dues parts de la nostra vida en harmonia. A continuació, veuràs alguns consells que t’ajudaran a aconseguir-ho:

  1. Estableix les prioritats. Cal que siguis conscient de quines són les teves prioritats i així compartir-les amb la teva parella. Tot plegat t’ajudarà a entendre quan cal que et concentris en els estudis i quan pots dedicar temps en la relació.
  2. Planifica el temps. Utilitza un calendari o una aplicació de gestió del temps per organitzar les teves tasques acadèmiques i els moments que dedicaràs a la teva parella. El fet de planificar amb antelació t’ajudarà a evitar el conflicte entre els estudis i el temps en parella.
  3. Comunica’t sempre obertament. Parla amb la teva parella sobre els horaris, els períodes d’exàmens i informa´l quan tinguis entregues importants. La comunicació és sempre vital i compartir totes les inquietuds t’ajudarà a planificar millor el temps junts.
  4. Estudieu junts. Intenta estudiar amb la parella, pot ser una manera efectiva de passar temps junts sense sacrificar responsabilitats acadèmiques. A més, pot ser una manera de motivar-vos l’un a l’altra.
  5. Doneu-vos suport mútuament. És important encoratjar la teva parella en els seus estudis i donar-li suport perquè pugui complir els seus objectius. Això ajudarà a reforçar la relació i ajudarà que tots dos us sentiu valorats. 

Si segueixes aquests consells, podràs aconseguir l’equilibri necessari i així   podràs compaginar amb èxit la relació amorosa i alhora complir les exigències que et demanen els estudis.

Andorra és jove